לפרטים והרשמה
    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי או חייגו 04-8181855 שלוחה 5



    מטרת התכנית היא להכשיר מטפלים העוסקים בידע תיאורטי ובשיטות התערבות לפי הגישה הקוגנטיבית-התנהגותית. מסלול הלימודים יקנה למתמחים מסלול הלימודים יקנה למתמחים ידע תיאורטי ומעשי מעמיק בטיפול קוגניטיבי-התנהגותי, אותו יוכלו ליישם בתחום עיסוקם המקצועי.עם תחילת הלימודים, ובפרט מהסמסטר השני, מצופה מהמתמחות/ים להתחיל וליישם את הנלמד בשטח תחת הדרכה. עם תום הלימודים מצופה כי המתמחה ת/יישם את הידע שרכש/ה בעבודה הטיפולית בשטח, אישה ואיש לפי מקצועה/ו ותחום עיסוקה/ו, כל זאת תחת הדרכה של מדריכים מוסמכים בטיפול קוגניטיבי-התנהגותי המוכרים על ידי איט”ה.
    הלימודים מיועדים לבעלי/ות מקצועות טיפוליים בעלי הכשרה טיפולית אקדמית ונסיון טיפולי: פסיכיאטריות/ים, פסיכולוגיות/ים, רופאות/ים MD, עובדות/ים סוציאליות/ים, מטפלות/ים בהבעה ויצירה, מרפאות/ים בעיסוק, מטפלות/ים בהפרעות בתקשורת, קרימינולוגיות/ים קליניות/ים, סיעוד, יועצות/ים חינוכיות/ים וחינוך מיוחד. 
    תעודת הסמכה בפסיכותרפיה קוגניטיבית-התנהגותית תוענק למסיימות/מסיימי תכנית הלימודים במלואה ולאחר מילוי כל חובות הלימוד. התעודה הנה מטעם עמותת משאבים ובאישור איט”ה. לתעודת הסיום יצורפו אישור על שעות הלימוד, ציונים, ושעות ההדרכה. תעודת הגמר מאפשרת למתמחה ליישם את הידע שרכש/ה במקצועה/ו הטיפולי הבסיסי.בנוסף, מסיימי חובות הפרקטיקום RE-CBT יכולים לקבל תעודת סיום פרקטיקום ראשון למתחילים ממכון אלברט אליס בניו-יורק. 
    הלימודים נמשכים שנתיים. בימי רביעי או שני (לסרוגין, מחזור אחד בימי שני מחזור אחר בימי רביעי) בין השעות 13:30-18:30.
    הלימודים מתקיימים בעמותת “משאבים” בקרית שמונה. לפרטים נוספים לחצו כאן
    פרופסור מולי להד
    פרופסור מולי להדמנהל אקדמי

    תלמידים ממליצים

    לפני מספר חודשים סיימתי את לימודי ה CBT הגלילי. היו אלו שנתיים מרתקות בהן הרחבתי את הידע הטיפולי בעזרתם של מגוון מרצים ומורים שרובם הגיעו ממחוזות רחוקים. אהבתי את האווירה, היחסים הפתוחים עם הצוות המוביל של התוכנית ואת קרבתם של משתתפי התוכנית. בין השנה הראשונה והשנייה ללימודים איבדנו את בננו, נדב, בסופת השלגים בנפאל. החזרה ללימודים נתנה לי כוח להתמודד עם הכאב והגעגועים. בעיקר למדתי על הבחירה שיש לי בהתמודדות קשה ובלתי צפויה זו. הגישה הקוגניטיבית- התנהגותית היא בעיקר דרך חיים ממליצה על התוכנית בחום!
    טובה שהם, עובדת סוציאלית ומנחת קבוצות

    קדימה, זה הזמן שלך לקחת את יכולות הנתינה שלך צעד אחד קדימה!

    מאמרים נוספים הקשורים לקורס טיפול קוגנטיבי התנהגותי 

    שיקום מקצועי ביטוח לאומי

     טיפול זוגי ומשפחתי לפתרון משברים – מה חשוב לדעת

    טיפול זוגי ומשפחתי לפתרון משברים – מה חשוב לדעת ישנם מצבים בחיים שלנו שמצריכים מאיתנו לערב גורם נוסף על מנת שיאפשר לנו לחזור לשגרה ולחוש טוב ובטוח במקום בו אנו נמצאים. לעתים, בני זוג או משפחות נקלעים למצב של משבר ולא תמיד מצליחים למצוא את הפתרון או לעבור אותו בכוחות עצמם. במקרים מסוג זה נהוג

    " "

    התנהלות עסקית נבונה בפתיחת עסק חדש

    התנהלות עסקית נבונה בפתיחת עסק חדש ישראל מצטיינת במספר היזמים שלה ואנו רואים כי יזמות עסקית הפכה לחיזיון נפוץ ברחבי ישראל. זו לא רק יזמי היי טק עליהם אנו שומעים באופן תדיר חדשות לבקרים אלא זה מגוון רחב של יזמים בכל תחומי העסקים מחנויות מסחריות ועד מפעלים תעשייתיים. אך לפני שאתם מתלהבים ומחליטים כי גם

    הכשרת מאמנים ומדריכי כושר בתחומי הספורט השונים

    איך הופכים תחביב למקצוע? איך גורמים לחיי היום יום שלך להיצבע בצבעים זוהרים של כיף וסיפוק עצמי? אם אתם מוצאים את עצמכם מבלים בחדר הכושר לא מעט שעות בכל יום או כמה פעמים בשבוע, אם את הארון שלכם מפארים יותר גופיות מנדפות זיעה מאשר שמלות ערב וחליפות נוצצות – אולי הגיע העת לשקול קורס הכשרת