Click edit button to change this code.
תכנית לימודים ייחודית זו, תעסוק בנושאי ייצור שמן זית והגורמים המשפיעים על מאפייני השמן ואיכותו, בניהול מותג שמן זית ובית בד ובשיווק שמן זית. מסלול הלימודים מיועד למגדלי זיתים, יצרני שמן הזית, לעוסקים בתחום תעשיית הזית ולכל חובבי ואוהבי עץ הזית ושמן הזית המבקשים לרכוש ידע מקצועי ומעמיק בנושא.

בין הנושאים הנלמדים: הכנה למסיק – בדיקות טרום מסיק ושמירה על הפרי לאחר המסיק, התקן הישראלי והתקן הבינלאומי לשמן זית, תהליך ייצור שמן זית בבית הבד, הקמה וניהול בית בד, כימיה של שמן הזית, ארומה וטעמים של שמן זית, ניתוח שוק, שיווק ומכירות, מיתוג ועוד.

לבוגרי הקורס תוענק תעודת “בוגר קורס ייצור, שיווק וניהול שמן זית” מטעם החטיבה ללימודי חוץ של המכללה האקדמית תל-חי.
  • 6 מפגשים מרוכזים: כל מפגש אחת לשבוע, בימי ראשון בין השעות 09:00-17:00.
  • הקורס יתקיים בשיתוף מכון שמיר למחקר, קמפוס אוהלו (קצרין).
  • פתיחת הקורס: 25/07/2021 (מותנה במספר הנרשמים).
כללי:

  • עלות דמי רישום: 250 ₪.
  • מספר המקומות מוגבל, פתיחת הקורס מותנית במספר מינימאלי של נרשמים.
  • דמי ההרשמה לא יוחזרו במקרה של ביטול לימודים ע”י הנרשם.
  • התכנית מיועדת להעשרה בלבד, ואינה מהווה הסמכה מקצועית.
מר אהוד סוריאנו
מר אהוד סוריאנורכז אקדמי
ראש פאנל טועמים, יועץ ליצרני שמן זית ומלמד על שמן זית בארץ ובעולם

תלמידים ממליצים

קורס שימושי שפותח צוהר לתחום ייצור ושיווק שמן הזית עם מיטב המומחים בתחום. קורס רציני ומעשיר, מומלץ בחום.