לפרטים והרשמה
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי או חייגו 04-8181855 שלוחה 5




תכנית לימודים ייחודית בלמידה מרחוק המוצעת ע”י החטיבה ללימודי חוץ במכללה האקדמית תל-חי, העוסקת בייצור שמן זית והגורמים המשפיעים על מאפייני השמן ואיכותו, בניהול מותג שמן הזית ובית הבד, ובשיווק שמן זית. המסלול כולל מגוון רחב של תחומים, המחולקים לארבעה נושאים עיקריים:

  1. כרם: צורות נטיעה, השקייה ודישון, צבירת שמן בזית ומועד מסיק, מזיקים ומחלות, שיטות מסיק ועוד.
  2. בית הבד: כימיה של שמן זית, כימיה של עובשים, פטריות, תהליך ייצור שמן זית בבית הבד, טעמים שונים ויצירת ארומות, אחסון ועוד.
  3. כלכלת שמן זית: ניהול הכרם ובית הבד, ניהול מותג שמן זית (בוטיק או גדול), מענקים והלוואות בחקלאות, התאגדויות חקלאים בארץ ובעולם ועוד.
  4. שיווק שמן זית: בניית עץ מוצר, מיתוג, שיווק ומכירות, שימוש ברשתות חברתיות, הקמת אתר, מבט החוצה (עולם היין ושיווק שמן זית בעולם), שירות ועוד.
לבוגרי הקורס תוענק תעודת “בוגר קורס ייצור ושיווק שמן זית” מטעם החטיבה ללימודי חוץ של המכללה האקדמית תל-חי.
12 מפגשים בלמידה מרחוק (דרך מערכת ה-ZOOM), ימי שני ורביעי בין השעות 09:00-12:30. סה”כ 50 שעות אקדמיות.
כללי:

  • הקורס יתקיים באופן מתוקשב בלמידה מרחוק
  • עלות דמי רישום: 250 ₪.
  • מספר המקומות מוגבל, פתיחת הקורס מותנית במספר מינימאלי של נרשמים.
  • דמי ההרשמה לא יוחזרו במקרה של ביטול לימודים ע”י הנרשם.
  • התכנית מיועדת להעשרה בלבד, ואינה מהווה הסמכה מקצועית.
מר אהוד סוריאנו
מר אהוד סוריאנורכז אקדמי
ראש פאנל טועמים, יועץ ליצרני שמן זית ומלמד על שמן זית בארץ ובעולם

תלמידים ממליצים

קורס שימושי שפותח צוהר לתחום ייצור ושיווק שמן הזית עם מיטב המומחים בתחום. קורס רציני ומעשיר, מומלץ בחום.

קדימה, זה הזמן שלך לקחת את יכולות הנתינה שלך


אני רוצה להירשם

מאמרים נוספים הקשורים לקורס ייצור ושיווק שמן זית