לפרטים והרשמה
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי או חייגו 04-8181855 שלוחה 5

הכשרת מנהל חשבונות ברמת מתקדם במסלול לימודים רציף. המסלול מאפשר לעומדים בדרישות לקבלת
תעודת מקצוע של משרד הכלכלה.
מעבר להכשרה של מנהל חשבונות סוג 1 בסיסי- יוכל מנהל חשבונות סוג 2 מתקדם לבצע בהכשרתו, בין היתר, גם את התפקידים הבאים:
א. לנהל חשבונות של עסקים תעשייתיים/ יצרניים, לרבות עסקים המאוגדים כחברות או שותפויות.
ב. לנהל חשבונות של עסקים ועסקאות בעלי מבנה או אפיון מיוחד, כגון עסקות משותפות, מכירות
ב"משגור" וכדומה.
ללימודי הנהלת חשבונות סוג 2+1 יתקבלו תלמידים בעלי הנתונים הבאים:
1 .12 שנות לימוד + מבחן קבלה.
2 .11 שנות לימוד + בחינת בגרות במתמטיקה ביחידת לימוד אחת לפחות + מבחן קבלה.
3 .ועדת קבלה
העומדים במבחנים ובדרישות הנוכחות, יוכלו לגשת למבחנים החיצוניים. התעודות לעוברים את המבחנים החיצוניים:

1 .תעודת גמר-מנהל חשבונות סוג 2+1 -בסיסי – מתקדם (מתכונת חדשה)
2 .תעודת מקצוע- מנהל חשבונות סוג 2 (הקיים)

ימי הלימוד:

שני ורביעי -19:45 16:30

יום שישי 8:30-12:30 (הלימודים בימי ו' יחלו כחודשיים לאחר תחילת השנה).

– דמי רישום לא יוחזרו במקרה של ביטול הרשמה ע"י הנרשם.
– מחיר הקורס אינו כולל ספרות מקצועית ועלות בחינה חיצונית (תמ"ת).
– פתיחת הקורס מותנית במספר נרשמים.
איתי פלסרכז אקדמי
בעל תואר ראשון בכלכלה ולימודי ראיית חשבון. ניסיון רב כמרצה בתחומי הכלכלה והחשבונאות

תלמידים ממליצים

למדתי אצל איתי בשנה שעברה את הקורס להנהלת חשבונות 1+2.
איתי העביר את הקורס בצורה עניינית, ברורה, נעימה ואף מרתקת. איתי היה איתנו לאורך כל הדרך ודחף אותנו להצלחה, בתמיכה ונתינה אינסופית. מי ייתן וירבו מרצים כמוה,שיהוו מודל לחיקוי. אדם נדיר, אכפתי, אוהב את תחום עיסוקו, משתדל לקרב לתחום בנועם, מגיע מוכן לשיעורים ואדיב ביחסו.
איתי הצליח לעורר עניין ולהעביר את החומר בצורה יוצאת דופן שתתאים לנו ב"עולם האמיתי" ולא רק לחומר הנלמד למבחנים.
אני בוגר תואר ראשון ויצא לי ללמוד אצל מספר מרצים, אבל אין ספק שאיתי הוא מרצה מסוג מיוחד. מאחל לכל הכיתות בעתיד מרצה כמו איתי.
כיום, שאני עוסק בקצוע, אני מבין שהקורס תרם לי רבות, מעבר לחומר הנלמד, אלא גם לטיפים של התנהלות יום יומית עם תחום הנהלת החשבונות.
תודה רבה לאיתי ולכל צוות המכללה על התמיכה והעזרה לכל הסטודנטים.
יניב בורשטיין