לפרטים והרשמה
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי או חייגו 04-8181855 שלוחה 5

ניתן להירשם ל-3 הרצאות או יותר. להלן הקישורים להרשמה:

1. להרשמה ל-3 הרצאות, 150 ש"ח להרצאה, סה"כ 450 ש"ח לחץ כאן
  2. להרשמה ל-4 הרצאות, 120 ש"ח להרצאה, סה"כ 480 ש"ח לחץ כאן
  3. להרשמה ל-5 הרצאות, 100 ש"ח להרצאה, סה"כ 500 ש"ח לחץ כאן
על המרצה אייל דורון:

ד"ר אייל דורון, מלמד במרכז הבינתחומי בהרצליה ובאוניברסיטת חיפה, במסגרות אלו הוא מדריך סטודנטים לפסיכולוגיה, לתקשורת ולפסיכותרפיה באומנויות. בנוסף, מונה ליועץ מיוחד לתכנית המחוננים הארצית של משרד החינוך. אייל דורון הוא גם יוצר טלווזיה, חוקר ובמאי ומתמחה בפילוסופיה של התקשורת. הוא יצר את הסדרות המצליחות  "איך להיות מאושר ב-6 שיעורים" ו "איך להצליח ב-6 שיעורים", והאחרונה שבהן – "איך להיות משפחה מאושרת". אייל שימש כעורך ראשי, תסריטאי ובמאי של הסדרות המדוברות.

תקציר ההרצאה:

להיות הורים מעודכנים, להכין את הילדים למה שבאמת חשוב. ליהנות ולהגשים את עצמנו דרך ההורות. 96% מההורים מרגישים אשמים ביחס להורות שלהם. 4% כנראה מרגישים אשמים שהם לא אשמים. משהו מוזר קורה עם ההורות שלנו: הפסקנו ליהנות ממנה, בטח לא כמו שציפינו. הרבה מידי דאגה, שחיקה ורגשות אשם.

ההתפתחות הטכנולוגית של השנים האחרונות שינתה את כל מה שהכרנו ומעוררת בנו לא פעם חרדה וצורך עמוק לגונן על ילדינו. אנו חשים לעיתים קרובות מבולבלים ולחוצים ומגלים שחלק גדול מהתפיסות ומהערכים שעליהם גדלנו כבר אינם רלוונטיים.

איך נוכל להכין את הילדים שלנו לעולם בלתי מוכר וכיצד נדע להקנות להם כלים ומיומנויות שאיש מעולם לא הקנה לנו?

איך להתחיל ליהנות מההורות שלנו? להכניס חדשנות וסקרנות לחיי המשפחה ולעבור יחד עם ילדינו תהליך מסקרן של התפתחות אישית?

מועד ההרצאה: 16/05/2019 בשעה 20:00

המרצים: ברק בן שמחון ורוני כהן, מטפלים מוסמכים בשיטת רביב ©

האם קורה במצבים בהם אתם צריכים להתרכז וללמוד – דווקא אז יש לכם צורך לנוע ולקום, קשה לכם לשבת והמתח שנוצר כתוצאה מכך גורם לכם לתחושה של חוסר שקט?

או: הסברת לו כבר אין ספור פעמים, והוא עדיין לא מצליח?

הילד יושב בשיעור, והאותיות קופצות לו מול העיניים, ואיזה צפצוף קטן מסיח את דעתו, והמילים נכנסות ויוצאות…

כמה תסכול הוא ואתם צריכים לשאת וההתקדמות, אם היא ישנה, היא איטית ומייגעת.

אתם יודעים מה הסוד?
המוח שלנו הוא דבר גמיש. הוא יכול ללמוד ולהתפתח גם בגילאים מאוחרים, בתנאי שנלמד אותו את הדבר הנכון, ובדרך הנכונה והיעילה.

בשמונה עשרה השנים האחרונות, מאז שפיתחנו את שיטת רביב, זכינו ללמד מאות ילדים, והתרגשנו כשהצלחנו לעזור להם לשפר יכולות למידה ולעיתים אף להתגבר על קשיי למידה שונים. עזרנו להם לבנות ולחזק מסלולים נוירולוגיים/מוחיים כך שהם יצליחו ללמוד בצורה יעילה.

אנחנו מזמינים אתכם, מורים, הורים, מטפלים, ואנשי מקצוע בתחום לקויות הלמידה והפרעות קשב וריכוז, להכיר ולהתנסות בשיטה ייחודית.

מה בסדנה?

• נלמד על למידה: היבטים נוירולוגיים, התפתחותיים וטיפוליים
  • נציג מחקרים עדכניים בתחום חקר המוח והלמידה
  • התנסות בתרגילי קואורדינציה, ותרגולים קוגניטיביים ייחודיים לשיפור תפקודים
  • נציג תרגילים למיקוד ולוויסות קשב וריכוז
  • נכיר תרגול מיוחד לשיפור כישורים גרפו-מוטוריים (כתיבה)
  • כלי יעיל לשיפור נקודתי של קשב לתלמיד יחיד או לכיתה במצב של חוסר שקט
  • בסדנה תקבלו חוברת הנחיות לביצוע תרגילים אלה.

מועד ההרצאה: 29/05/2019 בשעה 18:00

על המרצה אפרת לקט:

למדתי אימון, ייעוץ משפחתי, פסיכולוגיה חיובית, צללתי לתוך תכני החינוך המונטסורי ואפילו הקמתי את בית הספר המונטסורי הראשון מסוגו בישראל. מאז ובעשר השנים האחרונות, אני פוגשת אלפי אימהות ומלמדת גם אותן, להפוך להיות המאמנות של הילדים שלהן, מלמדת אותן להגיע סקרניות וסבלניות לכל מפגש עם הילד שלהן, מלמדת אותן לעשות שימוש באתגרי ההורות ככאלה שבאמצעותן ילמדו הילדים שלנו מיומנויות חדשות בהן הם זקוקים לעשות שימוש כבר היום כילדים, ובעתיד אליו הם גדלים, זה ששונה כל כך מהחיים אליהם גדלנו אנחנו. אני לא מלמדת תיאוריה, אני מראה פרקטיקה וכאן טמון ההבדל הגדול בחומרים שלי.

תקציר ההרצאה:

בהרצאה אפרת לקט חושפת תיעוד של ילדים ואימהות שעובדות עם הכלים שהיא מציגה, כדי ללמד את הילדים 5 מיומנויות שלא לומדים בבית הספר או בגן:

• עצמאות ובחירה
  • עבודה בשיתוף פעולה
  • פתרון בעיות
  • לקיחת אחריות
  • ניהול זמן וכסף

ההרצאה מיועדת לאבות ואימהות ומלווה כולה בצילומים דוקומנטריים המתעדים ילדים בני 2-12 מתאמנים ומצליחים. הרצאה סוחפת, מרגשת ומצחיקה ובעיקר, תוכלו לקבל בה רעיונות מה תוכלו כהורים לעשות אחרת ממש מחר בבוקר.

מועד ההרצאה: 05/06/2019 בשעה 20:00

על המרצה:

ד"ר מירב חן, ראש החוג לפסיכולוגיה בתל-חי, פסיכולוגית קלינית עם אוריאנטציה התפתחותית/חינוכית, עוסקת במחקר בתחום של פסיכו פדגוגיה.

תקציר ההרצאה:

פסיכופדגוגיה זהו חינוך המכוון לפיתוח עולמו הרגשי של הילד. ההרצאה תעסוק בעקרונות של פסיכופדגוגיה והשלכות ישומיות לגיל הרך ולבית הספר. מיועדת בעיקר לאנשי חינוך.

מועד ההרצאה: 24/06/2019 בשעה 20:00